Voor een effectiever magazijn
  • You are visiting from United States. Unfortunately it is not possible to place orders on JekaShop.be from your current address. Would you like to go to JekaShop.com?

    Klantbeoordelingen

    Peter Berendsen

    Date: 3 juli 2018
    • Beoordeling
    • Snelle levering en goed product.
      Prima service

    Jean-Claude Nerinckx

    Date: 28 juni 2018
    • Beoordeling
    • Efficacité et ponctualité...

    Ina Cappelle

    Date: 26 juni 2018
    • Beoordeling
    • Prijs/kwaliteit verhouding goed, leverdatum en verpakking ook goed. Enige minpuntje was dat ik niet kon kiezen om achteraf te betalen omdat dit voor mijn bestelling wel handig was geweest aangezien ik de bestelling voor iemand anders deed. Over het algemeen tevreden.

    Lars

    Date: 18 juni 2018
    • Beoordeling
    • Binnen 24 uur en conform bestelling geleverd.

    Eschler Daniel

    Date: 29 mei 2018
    • Beoordeling
    • Super schnelle Lieferung und Top Ware

    Allan Legarth Nielsen

    Date: 17 mei 2018
    • Beoordeling
    • Great service!

    Marcela Křížová

    Date: 9 mei 2018
    • Beoordeling
    • Objednávka dodána rychle a bez problémů. Uvítala bych platbu těchto drobností v Kč a popř.na dobírku. Komunikace ohledně potvrzení byla v ČJ, ale faktura přišla v AJ...V ČJ by bylo na Vašem eschopu a v Kč objednání jednodušší.

    JARRY Alain

    Date: 25 april 2018
    • Beoordeling
    • Satisfait de ma commande reçue rapidement matériel correspondant au descriptif (solidité, roulettes silencieuses)

    Anders Jonsson

    Date: 13 april 2018
    • Beoordeling
    • Beställde klistermärken och fick för lite av en sort och för mycket av en sort !!!

    • Dear Anders,

      Unfortunately we do not speak Swedish, so we do not completely understand your comment. Our customer service will contact you.

      Kind regards,
      JekaShop

    Henrik Christiansen

    Date: 9 april 2018
    • Beoordeling
    • Vareprøverne blev leveret i løbet af få dage, og den vare jeg derefter bestilte - PermaStripe Smooth gulvtape - blev også leveret hurtigt.
      Gulvtapen er brugt til kølbeskyttelse på min kajak. Den var meget nem at montere, og nu er jeg spændt på hvor holdbar den er.

    Onderdelen 1 tot 10 van totaal 54

    per pagina
    Pagina:
    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4
    5. 5
    6. 6
    Nieuwsbrief
    Ontvang de laatste updates van Jeka
    Wilt u de laatste updates van JekaShop ontvangen? Vul dan hier uw e-mailadres in: