Voor een effectiever magazijn
  • You are visiting from United States. Unfortunately it is not possible to place orders on JekaShop.be from your current address. Would you like to go to JekaShop.com?

    Klantbeoordelingen

    Marc Baus

    Date: 18 oktober 2018
    • Beoordeling
    • de goederen voldoen aan onze wensen (aankoop via online-shop) en de leveringsperiode valt nog wel mee

    Laura

    Date: 17 oktober 2018
    • Beoordeling
    • Buen servicio desde el envío de mi solicitud de información y presupuesto a través de email,
      hasta la llegada del producto, todo rápido y eficaz.
      Buena calidad.

    Ruud stam

    Date: 17 oktober 2018
    • Beoordeling
    • prima service, levering en keuzes

    Hänggi

    Date: 9 oktober 2018
    • Beoordeling
    • Wir sind zufrieden mit unserer Bestellung. Freundliche Grüsse Doris Hänggi

    Esma Basic

    Date: 3 oktober 2018
    • Beoordeling
    • Varerne er af god kvalitet, det vat nemt at bestille og vi fik dem efter et par dage

    Daniel Gallego

    Date: 20 september 2018
    • Beoordeling
    • Quisiera sugerir una mejora. El plazo de entrega me ha parecido amplio y no se cumplió con lo prometido (3-5 dias).
      Pero donde realidad existe una oportunidad de mejora es en la comunicación con el cliente. A pesar del retraso en ningún momento me he sentido especialmente informado. He tenido que ser yo quien ha tomado la iniciativa de contactar con ustedes para conocer el estado del envío. Aún así, con la persona que contacté, no tenía la información del transportista para hacer un seguimiento del envío.
      En cuanto al producto, todo bien. Ninguna queja.
      Gracias por darme la oportunidad de transmitirles mis impresiones.

    Daniel Tudor

    Date: 19 september 2018
    • Beoordeling
    • F. Bune produse. Timpul de expediere ff mare. Comunicare prosta. Nu am stiut nimic de comanda pana cand am sunat eu . He

    Tobias

    Date: 18 september 2018
    • Beoordeling
    • Alles Super, Gutes Produkt und schnelle Lieferung.
      Kann ich wider empfehlen.

    stefan koppers

    Date: 13 september 2018
    • Beoordeling
    • De juiste en goede kwaliteit spullen, snelle levering

    Sjaak Karsten

    Date: 5 september 2018
    • Beoordeling
    • Erg duur

    • Beste Sjaak, wij vinden het jammer om te horen dat u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop. We zouden graag meer willen weten over uw klacht. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons een mail te sturen zodat wij dit kunnen onderzoeken.
      Vriendelijke groet,
      JekaShop Webcare Team

    Onderdelen 1 tot 10 van totaal 67

    per pagina
    Pagina:
    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4
    5. 5
    6. ...
    7. 7
    Nieuwsbrief
    Ontvang de laatste updates van JekaShop
    Wilt u de laatste updates van JekaShop ontvangen? Vul dan hier uw e-mailadres in: